Събития лято 2016

8 June 2016

Този месец WING TSUNG, WMAA-BULGARIA начело със Си-Фу Й. Хедер дават началото на летните събития за годината. Предвидено е да са регулярни всеки месец до края на Август, като за закриване ще обявим и нашия WING TSUNG летен лагер, който ще се проведе в първите дни на Септември.

WING TSUNG, WMAA-BULGARIA, се радва да ви представи новото ни събитие – Ситуационна тренировка на открито. Това е специална тренировка, с помощта на която ще можете да се доближите максимално до екстремното, неизвестното и непознатото, като за тази цел сме ви подготвили редица добри локации в които да тествате вашата решителност, съобразителност, бързина и смелост!

WING TSUNG, WMAA-BULGARIA ще организира и всеки месец планински поход в някои от нашите прекрасни планини. Организираното изкачване ще бъде обявявано в началото на всеки месец, като е задължително е да доведете близки и приятели!

WING TSUNG, WMAA-BULGARIA представя и нашият дългоочакван Летен Лагер, като дава старт на записването на всички които искат да се присъединят. Летния лагер ще се проведе в Обзор, от 31.08 до 04.08.16. Всеки ден ще бъде разделен на три части със съответните тренировки:
-Wing Tsung
-Wing Fit
-Escrima