WT – интензив

Какво е WINGTSUNG интензив?

Интензив или интензивно обучение по WINGTSUNG/ Ескрима за начинаещи инструктори или технически степени е обучение по индивидуален план за начинаещи или такива, които искат обучението им да е интензивно.

С WINGTSUNG-интензив скъсявате времето и намалявате разходите за обучение значително.

Кой води обучението?

Обучението се води от Сифу Хедер, лично той изготвя вашия индивидуален план. Така имате възможността от първа ръка да учите WT-системата.

Какви са предимствата на интензивното обучение?

Индивидуалният план е така структуриран и съобразен с даденостите на отделния ученик от Сифу Хедер, че изпитните програми да бъдат систематично и детайлно минати под негово ръководство за постигане на максимално бърз и ефективен резултат.

Правото за провеждането на подобно обучение от Сифу Хедер му е дадено от Дай-Сифу Раймерс с цел допълнително стимулиране на желаещите да се включат в изграждането и разрастването на структурата на WМАА-България, като това е една доказала се практика за създаване на качествен инструкторски екип.

Ученикът полага необходимите изпити след достигане на необходимите умения по съответните програми при Дай-Сифу Раймерс и Сифу Хедер, без да има ненужна загуба на време.

Какво се изисква за започване на интензивно обучение?

Всеки начинаещ член-инструктор или техническа степен от WМАА може да започне обучението.
Преди началото му се води личен разговор със Сифу Йосиф Хедер.

Какво е времетраенето му?

То зависи от целта и началните познания на кандидата, съвместно с него се изготвя план, като минималната продължителност е 12 месеца.

Какво струва?

Стойността на индивидуалното обучение и неговата продължителност зависят от целта и желаната квалификация.
Индивидуално обучение по WINGTSUNG & ЕСКРИМА 1-12 УС (ВТ) и 1-6 УС (Е) е – 350 лв. на месец.

Кога може да се започне?

Обучението по индивидуален план може да бъде започнато по всяко време.